Tavler

Projektering og dokumentation

Hos Flexit Tavler kan vi levere dokumentation til alle formål. Helt fra simpel dokumentation til små gruppetavler, til store komplekse anlæg, opbygget efter de nyeste standarter og krav. Ingen opgave er for store eller for små til os. Kunden er altid i centrum.

Konstruktion og montage

Flexit Tavler projekterer, dokumenterer og producerer alle former for styre og fordelingstavler bl.a. til industri installationer, landbrug, mejeri, pharma, vandforsyning og spildevand. Tavlerne produceres så de opfylder specifikke ønsker, krav og gældende regler.

Vi har stor erfaring i at bygge tavler i forskelige størrelser og matrialer. Til større tavler benyttes Cubic´s modulopbyggede tavlesystemer. Dette giver mulighed for at lave store tavler til alle forskelige formål - både styre og fordelingstavler. Vi har stor erfaring i opbygning af styretavler i rustfrit stål 304 og 316.

Tavlerne bygges af kvalitets komponenter fra alle anerkendte leverendørerer bl.a. Cubic, Schneider Electric, Siemens, Abb og Servodan mm. Vi kan selvfølgelig også benytte kundespecifikke komponenter hvis det ønskes af kunden.

Ring for at høre mere om dine muligheder på tel: 87 700 520 eller skriv en mail på: frp@flexit-tavler.dk

  • Rustfrit styreskab
    Rustfrit styreskab